0
ATP

NI VAJDA, NI BEKER: Ko je to trener Novaka Đokovića u Majamiju?

Objavljeno: 29.03.16 u 13:09

Na mečevima u Majamiju, primetno je da je Novak Đoković na ovom turniru u društvu novog trenera.

Najbolji svetski teniser u poslednjih godinu i po dana na turnirima ima dvojicu trenera sa kojima sarađuje, Marjan Vajda predao je trenersku ‘palicu’ Borisu Bekeru, ali je i dalje uključen u Đokovićev rad.

Međutim, u Majamiju nema ni Vajde ni Bekera, a na treninzima je primetno novo lice u ulozi trenera. Đoković je otkrio o kome se radi.

Dušan Vemić je tu ove nedelje. Sa njim odavno radim, bio je deo mog tima, bio je pomoćni trener nekoliko godina. On pomaže. On je praktično privremeno rešenje dok su Boris i Marjan kod kuće. Obojica će verovatno biti u Monte Karlu, tako da se vraćamo u normalu – rekao je Đoković posle sinoćne pobede nad Sousom.

novak-djokovic-dusan-vemic-

Novaku je posle ‘seče favorita’ u Majamiju potpuno otvoren put do titule i novih rekorda. Otkrio je i za čiji meč bi platio kartu i uživao u tenisu.

Monfis je broj jedan ubedljivo jer nikada ne znate šta sledeće dolazi kod njega. Veoma je nepredvidiv, ali i veoma zabavan, mislim da je on sjajan za sport. volim da gledam i Dominika Tima. Mlad igrač sa mnogo talenta. Postoji nekoliko momaka, ali bih definitivno platio kartu da gledam Monfisa – izjavio je najbolji svetski igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter