0
ATP

ATP INDIJAN VELS: Nole se ponovo mučio, ali se plasirao dalje

Objavljeno: 16.03.16 u 08:48

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao Filipa Kolšrajbera 7:5, 7:5.

Nemac je godinama nezgodan rival za najboljeg tenisera sveta. Ipak, pobednik se na kraju zna – Novak Đoković. Dobro je naš as otvorio meč i u četvrtom gemu je napravio brejk za vođstvo 3:1. Ipak, Kolšrajber se nije dao, te je pri rezultatu 4:2 napravio brejk i kasnije stigao do izjednačenja 4:4. Prvi set je odlučen u 12. gemu kada je Novak Đoković napravio novi brejk za konačnih u prvom setu 7:5.

Drugi period meča je bio skoro preslikan kao prvi. Đoković je do brejka prvi stigao i poveo sa 4:2. Posle toga su usledla dva maratonska gema, a u jednom je Kolšrajber uspeo da vrati brejk i izjednači na 5:5. Ponovo se stiglo do 12. gema kada je prvi teniser planete lako stigao do četvrtog brejka na meču i pobede 7:5.

Novak Đoković u osmini finala igra danas od 23.30 protiv Felisijana Lopesa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter