1
Tenis

MEKINRO OSUĐUJE ŠARAPOVU: Kako niko u njenom timu nije znao za zabranu

Objavljeno: 13.03.16 u 18:11

Čitava sportska, a najviše teniska javnost ostala je razočarana kada je ruska teniserka Marija Šarapova obelodanila da je bila pozitivna na doping testu za vreme Australijan opena.

Povodom toga oglasila se i teniska legenda, Amerikanac, Džon Mekinro, koji je žestoko osudio to što je Šarapova uradila i da ne može da poveruje da niko iz njenog tima nije znao ili je prećutao rezultate dopinga:

– Njen tim broji oko 30 ljudi i neverovatno mi je da niko nije bio upoznat sa rezultatima doping testa, odnosno sa zabranom igranja mečeva. Moguće je da je situacija bila takva, ali je mala verovatnoća, jasan je Mekinro.

Zatim se malo našalio na račun ruske teniserke rekavši da način na koji bi on njoj oprostio kaznu:

– Mogli bi da se dogovorimo ako obeća da neće više vrisnuti u toku meča. Ukoliko to bude učinila više od dva puta, treba joj izreći dvogodišnju suspenziju, kroz osmeh je rekao Mekinro.

0
0

1 Komentara

  1. A Nadal se otkidao od zivota i sta? Nista naravno a sada ne moze da pobedi na sljaci ni kvalifikanta. Znaci ne uzma nista,cist kao suza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter