0
Tenis

ŠOK U SVETU TENISA: Marija Šarapova dopingovana!

Objavljeno: 07.03.16 u 21:34

Trofejna ruska teniserka Marija Šarapova šokirala je svetsku javnost večerašnjim priznanjem da je pala da doping testu.

Zbog toga je sazvala hitnu konferenciju za medije, kako bi baš ona bila ta koja će javnosti objaviti vesti, a ne WTA ili ITF.

Ona je prvo rekla okupljenim novinarima da zna da su mislili da će objaviti kraj karijere, ali da bi ona to uradila na drugačiji način na crvenom tepihu. Umesto toga, razlog za okupljanje je bio drugačiji.

– Na Australijan openu sam pala na doping testu. Radi se o zabranjenoj supstanci koja se nalazila u leku koji sam uzimala, a to nisam znala. Važno je da znate da sam isti lek, sa istim imenom, uzimala punih deset godina u dogovoru sa mojim doktorom, jer sam svakih par nedelja bila prehlađena, ali nismo znali da je 1. januara ove godine supstanca koja se nalazi u tom leku postala zabranjena – rekla je Šarapova.

Ona je dodala da je za to kriva isključivo ona, a ne članovi njenog tima, lekari ili organizacija.

– Ja sam ta koja mora da bude odgovorna i svesna šta unosi u svoje telo. Okružena sam sjajnim timom, trenerima i lekarima, ali na kraju sam ja ta koja mora da zna i preuzimam punu odgovornost – poručila je Marija Šarapova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter