0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Kazahstanci bolji u dublu, Srbiji neophodan preokret

Objavljeno: 05.03.16 u 17:54

Dubl selekcije Kazahstana u sastavu Golubjev i Nedovjesov doneo je drugi poen svojoj reprezentaciji u duelu sa Srbijom pošto je danas u Beogradu savladao naš par Đoković i Zimonjić sa 3:0, po setovima 6:3, 7:6(3), 7:5, posle nepuna dva i po sata igre.

Kazahstanci su možda i očekivano došli do trijumfa pošto su daleko uigraniji od našeg para, a pomoglo im je i to što su dosta dobro otvorili meč i lako osvojili prvi set. U preostala dva seta naši igrači su se držali do same završnice, ali su tada Kazahstanci uvek izvlačili dodatni atom snage.

Naš dubl je materijalizovao samo jednu od četiri brejk lopte, a na drugoj strani naši rivali su realizovali tri od sedam takvih prilika.

U nedelju bi prema ranije utvrđenom rasporedu trebalo bi da se sastanu Novak Đoković i Mihail Kukuškin odnosno Viktor Troicki i Aleksandr Nedovjesov, ali nije nemoguće da selektor Kazahstana izvrši izmenu i u petom meču na teren pošalje Andreja Golubjeva. Program počinje od 13 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter