0
ATP

VILANDER NA KAKVOG NISMO NAVIKLI: Đoković može do sva četiri Gren slema

Objavljeno: 14.01.16 u 18:12

Mats Vilander večiti je kritičar Novaka Đokovića, ali je sada bio malo blaži kada se radi o iznošenju mišljenja o najboljem teniseru sveta.

Mats Vilander je poručio kako će Novak Đoković sigurno osvojiti sva četiri Gren slema ukoliko trijumfuje na otvorenom prvenstvu Australije.

– Mnogi su predvideli da će Novak osvojiti sva četiri Gren slema, a ja sam jedan od njih. Reći ću ponovo. Ako bude osvojio Australijan open, osvojiće sva četiri Gren slema. Prošle godine mu je to promaklo, mislim da će zbog toga biti još motivisaniji – rekao je Mats Vilander.

– Ono što morate da poštujete kada je u pitanju Đoković je da on to radi u možda i najboljoj eri tenisa u istoriji. Danas je mnogo teže. Kada je Rodžer to radio, Đoković i Mari nisu još dostigli svoj vrhunac. Tokom 2015. nije bilo šanse da Đoković nema svoj dan. Jednostavno, ne vidim igrača koji bi mogao da ga ugrozi. Na svakom turniru, prolazio je kroz najbolje igrače, stizao do finala i, uglavnom, pobeđivao – objasnio je Vilander.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter