0
ATP

ATP DOHA: Novak savladao i Majera, čeka protivnika u polufinalu

Objavljeno: 07.01.16 u 19:57

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zabeležio je i treću pobedu u novoj sezoni pošto je u četvrtfinalu turnira u Dohi savladao Argentinca Leonarda Majera sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5, posle jednog sata i 33 minuta igre.

U prvom setu je sve teklo kao po loju pošto je Novak čak tri puta oduzeo servis rivalu poništivši tako jedan Majerov brejk.

Međutim, u drugom setu nije bilo sve sjajno pošto je Argentinac prvi napravio brejk već u prvom gemu, a onda tu prednost održavao sve do 5:3. Na 5:4 servirao je za trijumf u tom delu igre, ali kako nije uspeo da finišira set usledio je potpuni pad i sa četiri vezana gema Novak je okončao meč.

U polufinalu, koje je na programu u petak Novak Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Čeha Tomaša Berdiha i Britanca Kajla Edmunda. U drugom polufinalu će se sastati Ukrajinac Ilja Marčenko i bivši broj jedan Rafael Nadal.

Kao što je to već postala praksa posle Novakovih mečeva usledila je poruka na kameri ovog puta na ćirilici je pisalo „Мир Божји“, a potom se navijačima obratio malo na engleskom, malo na srpskom, a malo i na arapskom jeziku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter