0
ATP

A SADA ODMOR: Đokovićeve šampionske reči posle najbolje sezone u karijeri (FOTO)

Objavljeno: 22.11.15 u 21:17

Sa mirnim izrazom na licu, uz blagi osmeh, kao da je ovo sve normalno, Novak Đoković je uživao u pobedi nad Rodžerom Federerom u finalu Mastersa u Londonu.

– Perfektan kraj perfektne sezone. Vrlo sam ponosan na dostignuća i zaista nije mogao da bude bolji finiš najbolje sezone u karijeri. Bez podrške saradnika i najbližih ne bih ništa mogao. Pokušavam da uživam u svakom trenutku na terenu i da se što duže takmičim na ovom nivou. Kao mali sanjao sam da se borim za trofeje na ovakvim turnirima. Hvala vam što se ovaj dan učinili posebnim – rekao je Đoković neposredno posle meča.

Da mu je sada na umu samo odmor sa porodicom, potvrđuju njegove reči posle meča, ali i natpis na kameri nakon ostverene pobede.

– Samo mislim o nekoliko nedelja odmora, koji ću provesti zajeno sa porodicom, suprugom i sinom. Potrudiću se da budem malo van tenisa i napunim baterije, to je povremeno svakome potrebno – poručio je Đoković, a onda i uputio šampionske reči Rodžeru Federeru:

– Odigrali smo toliko epskih mečeva, želim ti da se odmoriš i da imaš sjajnu sezonu. Znam da možemo da odigramo još mnogo sjajnih mečeva – zaključio je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter