2
ATP

Foto: STARSPORT

NIJE VIĆA NEKULTURAN: Drugarska zafrkancija dobro uticala na Novaka (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.15 u 16:35

O tretmanu i ponašanju organizatora i publike u Londonu prema Novaku Đokoviću se dosta priča. Dosta polemike izazvao je i prekid meča u ponedeljak, koji ni u utorak nije počeo u predviđeno vreme, zbog kiše. Novak je ipak završio posao i savladao Andersona sa 3:2 i plasirao se u četvrtfinale, u kojem ga čeka Marin Čilić.

U takvim trenucima stresa zbog čekanja, odugovlačenja, ali prvenstveno zbog neverovatnog pritiska kojem je izložen, dobro dođe šala. Ko će se sa njim našaliti, opustiti ga i skrenuti mu misli, ako ne njegov dobar drug Viktor Troicki?

Šala baš nije bila prikladna, Noletu je bilo malo neprijatno zbog kamere, ali je svhra bila dobra. A i odgovorio je drugu na adekvatan način…

Izvor: YouTube, Sport klub

 Nije Viktor toliko nevaspitan i nekulturan, iako je juče opsovao sudiju, u pitanju je drugarska zafrkancija…

Vidite da je šala urodila plodom, pa može da se našali kako god hoće sve do finala Vimbldona, podizanja pehara, pa i posle… Novak se neće naljutiti na njega, a nećemo ni mi…

0
0

2 Komentara

  1. pa znas sta, u svetu kakav nas okruzuje, licemernom i odvratnom u svakom pogledu, sale i reakcije ovog tipa, uz neku pogrdnu ili psovku deluju stvarno kao sala! Ovi momci su izlozeni svakodnevno najnesportskijim napadima, njima svaka budala moze da se obrati, a onda kad povremeno puknu, udri po njima kao da su najgori na svetu. Drugi igraci prave mnogo vece gafove, ali oni nisu Srbi, nisu deklarisani losi momci, pa se to tolerise ili prihvata sa osmehom. Ova drzava definitivno ne ume da vodi propagandni rat, a najbolji primer je englesko ozivljavanje Srebrenice i ignorisanje silnih, mnogo vecih i brojnijih zverstava muslimana i hrvata u BiH, i to jos potenciraju da genocid ne moze da se spori-zamisli molim te, pa kako bi moglo da bude drugacije nego kako englezi kazu??? Srpske majke u crnom niko ni ne pominje, one nisu bitne jer mi nismo prebrojali svoje poklane i pobijene u ratu, a englesko udvaranje muslimanima ce uskoro da dobije cenu, jer su ih dobro zaduzili sirom sveta. A nasi momci, nek su zivi i zdravi, i nek se zezaju kako njima odgovara a da li je to englezima i hrvatima lepo ili ne, pa to nama zaista nije ni malo bitno. Bravo Nole, Vico, i svi ostali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter