0
Tenis

VIMBLDON: Bojana završila takmičenje i u dublu

Objavljeno: 02.07.15 u 15:57

Srpska teniserka Bojana Jovanovski i Ukrajinka Nađa Kičenok nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo Vimbldona, pošto su na startu turnira poražene od Marine Eraković sa Novog Zelanda i Britanke Heder Votson.

Eraković i Votson su slavile rezultatom 6:4, 7:6 posle sat i po igre u meču koji je doneo dosta brejkova. Iako su Bojana i Nađa imale 4:1 u prvom setu, dozvolile su preokret, a u nastavku su spasile meč loptu pri 5:4 i izborile taj-brejk u kom su ipak poklekle. Jovanovski je u utorak okončala takmičenje u singlu, porazom od teniserke Tatjane Marije sa 7:6, 7:5.

Od srpskih tenisera na Vimbldonu u četvrtak nastupa i Jelena Janković, koja se u drugom kolu sastaje sa Ruskinjom Jevgenijom Rodino. Viktor Troicki, takođe, igra meč drugog kola, a protivnik mu je Britanac Aljaž Bedene.

Takmičenje na Vimbldonu počinje i Nenad Zimonjić u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim. Njihovi protivnici u prvom kolu su Britanci Ken i Nil Skupski.

Janko Tipsarević u paru sa Indijcem Mahešom Bupatijem igra protiv Roberta Lindšteta i Jirgena Melcera iz Švedske, dok Aleksandra Krunić i Francuskinja Aliz Korne igraju protiv Andree Hlavackove i Lucije Hradecka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter