0
Tenis

VIMBLDON 2015: Janko poražen na startu

Objavljeno: 29.06.15 u 15:06

Naš prvi predstavnik na ovogodišnjem izdanju Vimbldona Janko Tipsarević nije uspeo da prebrodi prvu prepreku pošto je već na startu turnira poražen od Španca Marsela Granoljersa sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4, 6:2.

U meču koji je trajao dva sata i 17 minuta španski teniser je bio bolji u svim segmentima igre, bolje je servirao, imao je manje grešaka, a po broju direktno osvojenih poena bio je izjednačen sa Jankom iako je izraziti defanzivac.

Takođe Granoljers je iskoristio gotovo polovinu svojih prilika za brejk (5/11), dok je Tipsarević imao katastroflan učinak (1/9), ali deo zasluga za takav skor ima svakako i Granoljers koji je servirao najbolje kada je bilo najpotrebnije.

Ipak ovo nije i kraj Vimbldona za našeg tenisera pošto će u paru sa Indijcem Bupatijem pokušati da što dalje dogura u dublovima, a prvi protivnici će im biti Australijanci Hjuit i KOkinakis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter