0
Tenis

VTA BIRMINGEM: Kvalifikantkinja iz Portugalije skinula krunu Ani, Jelena ide dalje

Objavljeno: 17.06.15 u 14:20

Dve najbolje srpske teniserke odigrale su svoje mečeve 2. kola VTA turnira u Birmingemu i to sa polovičnim uspehom odnosno Jelena Janković je pobedila, dok je Ana Ivanović poražena.

Najpre je Jankovićeva za nepunih sat i po vremena igre savladala Australijanku Kejsi Del Akvu sa 2:0, po setovima 7:6 (11), 6:3. Presudio je neverovatan taj-brejk u prvom setu u kojem je odigrano čak 24 poena, da bi na kraju uspešnija bila naša igračica.

Ivanovićeva, koja je branila titulu na ovom turniru, poražena je od Portugalke Mišel de Brito koja je trijumfovala sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 7:6. Bila ej Ana na korak od potpunog preokreta, servirala je za pobedu pri rezultatu 5:4 u trećem setu, alu tu priliku je propustila, a druga joj se nije ukazala. Spasila je naša igračica prve dve meč lopte, ali ne i treću pa će na sledećoj VTA listi skliznuti za nekoliko stepenica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter