0
Tenis

Ipak bez Ane

Objavljeno: 07.02.13 u 15:57

vranes-teniserke

Posle Jelene Janković, srpska Fed kup reprezentacija je za duel sa Slovačkom u Nišu ostala i bez Ane Ivanović. Naš dve najbolje teniserke su zbog povreda otkazale poziv Dejanu Vranešu.

jovanovski-vranes

Protiv vrlo jakih Slovakinja naš tim će do pobede pokušati da dođe oslanjajući se na Bojanu Jovanovski i debitantkinju Vesnu Dolonc, kao i na podršku publike u dvorani Čair, dok će u dublu verovatno nastupiti Aleksandra Krunić, a preostaje da se vidi hoće li joj partnerka biti Jovanovska, sa kojom je već igrala, ili Dolonc koja u igri parova beleži dobre rezultate.

dolonc-fedcup

„Procena lekara je da povreda Aninog ramenog mišića ne dozvoljava da nastupi. Suvišno je reći koliko nam Ana znači, ali nema svrhe rizikovati pogoršanje povrede. Sa druge strane, Bojana se iz sve snage trudi da bude spremna. Vidi se da nije imala dovoljno treninga, ide i na terapije i pokušaćemo da do subote njena povreda leđa bude sanirana“, razočarano je konstatovao naš selektor koji je naknadno pozvao juniorku Ivanu Jorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter