1
ATP

ĐOKOVIĆ SPASIO ČETIRI MEČ LOPTE, A ONDA IZGUBIO U ODLUČUJUĆEM SETU: Najbolji igrač na planeti završio takmičenje u Londonu!

Objavljeno: 21.11.20 u 18:20

Novak propustio veliku priliku!

Završeno je prvo polufinale ATP turnira u Londonu. 

Prvi set pripao je teniseru iz Austrije. Dominik Tim je slavio rezultatom 7:5. U drugom delu igre gledali smo vrhunski tenis. Viđena je velika borba! Taj-brejk je odlučivao da li će se igrati odlučujući set.

Novak se našao u velikom problemu! Uspeo je da spasi neverovatne četirii meč lopte! Drugi set je pripao najboljem teniseru na planeti rezultatom 7:6 (12:10).  

PROČITAJTE JOŠ: IMOBILE PONOVO PREDVODIO EKIPU DO TRIJUMFA: Lacio siguran protiv ekipe koja se bori za opstanak!

Pitanje pobednika meča rešeno je nakon novog taj-brejka. Novak je stekao veliku prednost i imao prednost od 1:4. Srpski teniser nije uspeo da je sačuva do kraja i Dominik Tim je napravio veliki preokret. Velika je šteta što Novak nije uspeo da ostvari trijumf.Imao je veliku psihološku prednost na svojoj strani, a i odgovarajući rezultat. 

Meč je trajao dva sata i 57 minuta igre.

Tim će u finalu igrati protiv pobednika duela Danil Medvedev – Rafael Nadal. 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

  1. Bravo NOLE uspeo si i meni zgaditi da te vise pratim! Ovo večeras je bilo tablom u glavu!!! Nije mi jasno kako možeš još da izgubiš posle 4:1 i dva servisa? Wtf Ovako nećeš uspeti BITI ONO ŠTO SI NEKAD BIO JAKO BLIZU DA BUDES!!! N A J B O L J I… U BUDUĆE GASIM TV ČUVAM SVOJE ŽIVCE I NECU MALTRETIRATI VIŠE SVOJU OKOLINU ZIVCIRANJEM… Sve zbog TVOJIH NEPOTREBNIH GLUPOSTI KAD SI PRED CILJEM ONDA GAZI JOŠ JAČE ILI SPAKUJ SVE I NEMOJ NAŠ VIŠE ZAJ**** stisni zube i onako i onako JA TE IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA VIŠE NE SMEM PRATITI…. RAZOČARAO SAM SE… TAKO SI BLIZU ALI…… SAM U SEBE VIŠE NE VERUJEŠ….. BIĆEŠ BRZO ZABORAVLJEN AKO NE ZAVRŠIŠ ŠTA SI ZAPOČEO NE ZABORAVI KAKO ZAPAD FUNKCIONIŠE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter