0
ATP

NAJJAČI JE KADA JE NAJPOTREBNIJE: Čelična psiha Novaka Đokovića ‘bacila’ Zvereva na kolena!

Objavljeno: 20.11.20 u 17:14

Nakon ogromne borbe, najbolji teniser sveta Novak Đoković uspeo je da savlada Aleksandra Zvereva sa 6:3, 7:6 (7:4) i da se plasira u poludinale završnog Mastersa u Londonu.

Duel između ove dvojice tenisera trajao je sat i 38 minuta.

Novak je odlično otvorio meč, samo posle 10 minuta stekao je prednost od 3:0. To je trglo Zvereva i definitivno je od tog trenutka počeo da ‘igra’.

PROČITAJTE JOŠ: JEL MOGUĆE DA JE OVOLIKO JAK?: Poznati snagator zaprepastio svoje pratioce na društvenim mrežama – umesto tegova, podiže ljude! (VIDEO)

Zverev je bio nadomak vraćanja, ali je Novak uspeo da sačuva čak dve brejk lopte.

Drugi set protekao je u potpuno ravnopravnoj borbi, a oba tenisera su bila nadomak mogućnosti da protivniku uzmu brejk, ali se ipak otišlo u taj-brejk.

Zverev je poveo sa 2:0, ali mu je Novak uzvratio sa dva oduzeta servisa preokrenuvši na 5:3. Usledio je potpuno siguran servis i treća uzastopna, a druga vezana zvanična pobeda nad današnjim rivalom.

Đoković se u polufinalu sastaje sa Dominikom Timom u subotu.

– Osećao sam se odlično, u prvom setu sam imao neke brejk lopte koje sam iskoristio. Imam veliki respekt za Sašu, veliki je ighrač nije lako vratiti lopu kad ide 200 na sat. Ovo je mogao da dobije i on, ali odlučio je tajbrejk. Servirao sam kako je trebalo na 5:4 ipročitao sam njegov prilaz tako da je to presudilo – rekao je Nole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter