0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: ‘Uspeo sam da uspostavim kontrolu u ključnim momentima’

Objavljeno: 16.11.20 u 20:50

Najbolji teniser sveta je zadovoljan rezultatom i igrom.

Novak je ubedljivo savladao Dijega Švarcmana na startu ATP turnira u Londonu. 

Osećam se dobro iako nisam počeo meč najbolje. Bilo je nervoze, neke greške su bile napravljene u početku i dozvolio sam da napravi brejk u trećem gemu. Uspeo sam da uspostavim kontrolu u ključnim momentima sam bio čvrst, naterao ga na grešku, odservirao precizno i efikasno kada je trebalo. Posle prvog seta sam se psihološki rasteretio, počeo sam da udaram slobodnije. Zadovoljan sam kako sam završio meč.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠENA JOŠ JEDNA UTAKMICA U ‘MEHURU’: Borac deklasirao ekipu Zlatibora!

Prvi meč je uvek mali test, može se očekivati prilagođavanje uslovima. Igra se svaki drugi dan. To mi odgovara jer imam vremena da treniram radim na specifičnim stvarima i prirpemim se za narednog protivnika.

PROČITAJTE JOŠ: DEJAN STANKOVIĆ NAKON POBEDE NAD ZLATIBOROM: Igrači su izabrali teži put, ali su pokazali karakter (VIDEO)

Obojica imaju jak servis, to je njihovo jako oružje, obojica imaju čvrst bekhend. Igrali su u finalu Mastersa u Bersiju. Uživaću danas kraj ekrana, analiziraću. Pokušaću što bolje da se spremim. Biće večernji termin, biće možda drugačiji uslovi za igru, ali znam da moram da budem na vrhuncu jer taj meč može da presudi o plasmanu u polufinale – rekao je Novak.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter