0
ATP

NOVAK BEZ PRITISKA ‘JURIŠA’ NA TITULU U LONDONU: ‘Ne opterećuje me to, i dalje sam broj jedan’

Objavljeno: 14.11.20 u 11:32

U prvom kolu turnira u Londonu, Novak će se sastati sa Dijegom Švarcmanom, a meč je na programu u ponedeljak od 15 časova.

U poslednjih pet međusobnih duela, svih pet puta je srpski teniser izašao kao pobednik, tako da se nadamo da će se ta tradicija nastaviti i u ponedeljak.

Najbolji teniser sveta obezbedio je prvo mesto na kraju sezone, jer Španac Rafael Nadal nije prihvatio ‘vajld kardi’ za takmičenje u Sofiji.

Oslobađa me pritiska to što znam da sam broj jedan, ali to ne menja činjenicu zašto sam ovde i da želim da osvojim trofej. Hoću da pobedim, kao i ostali igrači koji žele pobedu – rekao je srpski as i potom dodao:

PROČITAJTE JOŠ: MAKEDONSKI AS PROSLAVIO PLASMAN NA EURO ONAKO KAKO DOLIKUJE: Pandev se ‘uhavito’ za novčanik kada je čuo note legendarnog hita Gorana Bregovića! (VIDEO)

– Mislim da je O2 arena bila veoma dobro mesto za ovaj događaj i za mene. Ovde sam igrao voema dobro i teško je izdvojiti jednu od titula koje sam tu uzeo, protiv Nadala, protiv Federera. Biće čudno igrati bez navijača, ali mislim da smo se već navikli na to i da će nam to pomoći, imajući u vidu okolnosti – objasnio je Đoković.

Podsetimo, žrebom je određeno da u u grupi s Noletom budu Danil Medvedev, Aleksander Zverev i Dijego Švarcman.

U drugoj grupi su preostala četvorica iz Top 8 svetskog tenisa – Rafael Nadal, koji je poput Novaka bio nosilac, te Dominik Tim, Stefanos Cicipas i Andrej Rubljev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter