0
ATP

ĐOKOVIĆ SLAVIO PROTIV ČORIĆA: Ovim trijumfom prestigao Nadala i Federera! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.20 u 20:24

Pobeda u Beču.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, savladao je Bornu Čorića u drugom kolu turnira u Beču rezultatom 7:6 (13:11) , 6:3.

Čorić je ozbiljno namučio srpskog asa, pogotovo tokom prvog seta. Nijedan od dvojice tenisera nije napravio brejk, te se igrao taj brejk.

Hrvat je tada imao čak četiri set lopte, ali je Novak uspeo da osvoji svaki od tih poena, i iskoristio je prvu priliku koju je imao da povede 1:0 u setovima.

PROČITAJTE JOŠ: NEOČEKIVANA KAZNA: Stanković suspendovan, Zvezda bez trenera na Slovan!

Drugi set je imao znatno mirniji tok. Đoković je iskoristio prvu brejk loptu za vođstvo 2:1. Do kraja meča je zadržao tu prednost i slavio posle dva sata i devet minuta igre.

Ovom pobedom Novak Đoković je sebi obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju ove godine, što će mu biti šesti put da je godinu završio kao najbolji.

Time je prestigao Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji su to uradili po pet puta i izjednačio se sa rekorderom, Pitom Samprasom.

Protivnik u četvrfinalu će mu biti bolji iz duela Hurkač – Sonego.

https://www.youtube.com/watch?v=fag_UnXKf-E

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter