0
Tenis

TENISKI STRUČNJAK: Novak Đoković će završiti karijeru sa najviše grend slemova!

Objavljeno: 12.10.20 u 17:45

Britanac veruje u srpskog asa.

Što se tiče broja titula na najprestižnijim teniskim takmičenjima, Novak Đoković ih trenutno ima 17, dok Rafael Nadal i Rodžer Federer dele tron sa po 20.

Tim Henman, bivši četvrti teniser sveta, u jednom intervjuu dao je svoje procene toga ko će iz ‘Velike trojke‘ izaći kao najbolji.

– Ako bih morao da izaberem jednog koji će završiti sa najviše Slemova, to bi i dalje bio Novak Đoković. Gledam njegovu igru, njegovu fizičku spremu, deluje kao da je i dalje u dobrom stanju. Mislim da je Rafino telo pretrpelo više udaraca, uz probleme koje je imao sa kolenima. Neverovatno je za Rafu da je uspeo da osvoji opet Rolan Garos i da se izjednači sa Federerom, mislim da je broj od 20 Slemova i iznad njegovih najluđih snova – rekao je Britanac.

PROČITAJTE JOŠ: PREKID SARADNJE: Modrić napušta Real Madrid?!

Henman je pričao i ostvarenjima ovih tenisera. Kaže da je njihova spremnost, treniranje, način na koji vrše prevenciju povreda, sve je to jako impresivno.

Treba da budemo srećni što imamo priliku da budemo svedoci najveće ere u istoriji tenisa i da uživamo u igri ovih velikana dok još možemo.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter