0
ATP

VILANDER JASNO PORUČIO: ‘Đoković pobeđuje u pet setova’

Objavljeno: 10.10.20 u 21:15

Sutra nas očekuje veliko finale!

Legendarni igrač i nekada najbolji teniser planete, dao je svoje mišljenje i prognoze za finalni meč. Mats Vilander misli da će Novak pobediti.

Pre početka turnira, rekao sam da je Đoković blagi favorit. Nadal je sa druge strane odigrao nekoliko odličnih mečeva. Malo je poljuljao moj stav. I pored svega mislim da su šanse u finalu 51:49 u korist Novaka. Moja prognoza je 3:2 u setovima za Đokovića – kaže legendarni teniser.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA OBRADOVIĆ PRED MEČ PROTIV BORCA: ‘Najteže su utakmice ABA lige posle pobede u Evroligi’

Verujem da će Novak biti razočaran što nije, a mogao je, ovaj meč završio u tri seta. Mislim da će Novaku ovo malo otežati finale“, rekao je Vilander i dodao „Mislio sam da će u finalu Rafa biti taj kome će biti neophodan odličan start, ali nakon ovog meča mislim da će zapravo snažan start biti potreban Novaku jer će ‘osećati’ ovaj duel još uvek. To što je video da je Novak izgubio dva seta samo će za Rafu biti razlog da ode i preko svojih granica pre nego što dozvoli da izgubi u nedelju – zaključio je Vilander.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter