0
Tenis

VILANDER OPET O ĐOKOVIĆU: ‘Rivali će pokušati da ga iscrpe’

Objavljeno: 09.10.20 u 19:14

Ovoga puta nešto drugačija reakcija od onih na koje smo navikli.

Mats Vilander, teniski stručnjak i bivši teniser, ponovo je komentarisao stanje Novaka Đokovića i njegovu igru.

Vilander je na našim prostorima dobro poznat po brojnim negativnim kritikama na račun najboljeg srpskog asa, no njegove današnje izjave su imale drugačiji ton.

Ovaj poznavalac belog sporta pokazao je zabrinutost za Đokovića i njegovo fizičko stanje pred meč polufinala Rolan Garosa.

Mislim da ne želi da pokaže svojim protivnicima da ima povredu. To je opasna povreda i ako ne počne dobro meč, mogao bi da ima problem.

Očigledno mu je protiv Karenja Buuste bilo potrebno neko vreme da zagreje telo, a tako će biti i protiv Cicipasa, pa onda i u finalu – izjavio je Šveđanin.

PROČITAJTE JOŠ: NEZAUSTAVLJIVI NADAL: Bez izgubljenog seta do FINALA ROLAN GAROSA! (VIDEO)

Novak Đoković se i tokom meča četvrtfinala požalio na bol u vratu, zbog lošeg istezanja pred izlazak na teren. Tada je zatražio medicinski tajm-aut na šta je Karenjo Busta posle poraza izjavio da Novak to radi uvek kada gubi. 

Vilander je prokomentarisao i tu izjavu španskog tenisera.

–  Da, video sam da je Pablo Karenjo Busta rekao da Novak stalno to radi kada mu ne ide, ali mislim da to Novak ne želi kada gubi. Zbog toga mislim da je to velika briga u naredna dva meča pošto će rivali probati da ga iscrpe – rekao je ovaj 56-godišnjak.

Trenutno se igra meč između Đokovića i Cicipasa i za sada ne deluje da Srbin ima problema sa povredom.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter