1
ATP

IZNERVIRANI ĐOKOVIĆ LAGANO DO OSMINE FINALA: Evo ko će Novaku da izađe na ‘crtu’ u narednoj rundi!

Objavljeno: 03.10.20 u 21:48

Najbolji teniser sveta uspeo je da se plasira u osminu finala Rolan Garosa nakon što je pobedio Danijela Elahijema Galano Riverosa – 3:0 (6:0, 6:3, 6:2).

Za plasman u osminu finala Rolan Garosa, Novaku je bilo potrebno dva sata i sedam minuta.

U narednoj rundi Novak će igrati protiv Rusa Karena Hačanova koji je bio bolji od Čileanca Kristijana Garina.

Đoković je krenuo žestoko u ovaj meč i za 25 minuta je dobio prvi set. Kolumbijcu nije dozvolio nijedan osvojen gem i to je bio nagoveštan brzog ‘čišćenja’ sa pariske šljake.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATE CENE KARATA: Evo koliko će Delije morati da iskeširaju ukoliko žele da gledaju Gent, Hofenhajm i Slovan!

Međutim, u drugom setu duel je prekinut zbog kiše, a Novak je bio besan na organizatore jer nisu dozvolili da se nastavi igra dok se ne postavi krov na stadionu ‘Filip Šatrije’. Kada je duel nastavljen, Novak je nastavio tamo gde je stao pre pauze. Po brejk na početku i kraju drugog seta bili su dovoljni za 2:0.

U trećem setu Đoković je morao daspašava dve brejk lopte, a zatim je već u narednom gemu uspeo da oduzme servis Kolumbijcu i potom povede sa 3:0. Oslobodio se u završnici Kolumbijac, pa je Đoković morao da spašava još dve brejk lopte u sedmom gemu, a zatim u narednom stavio tačku na ovaj meč i plasman u osminu finala.

0
0

1 Komentara

  1. Novak se iznervirao JER SU PREKASNO ZATVARALI KROV. Čak je kolumbijac ranije zatražio da se zatvori krov zbog kiše, gde se i Nole složio… Tek kada roknuo pljusak i kada su igrači pogotovo kolumbijac, počeli da se klizaju, i bilo je prilično opasno zbog mogućnosti povreda. Tek onda su i čak prekinuli meč, razvili ceradu i čekali da se zatvori krov skroz… Zato se nervirao Nole ZBOG NEVEROVATNOG PROPUSTA ORGANIZACIJE OVO JE GRAND SLAM TURNIR alooooo .. VEĆ VIŠE LIČI DA SVE TO NAMERNO RADE… NOLE PREGAZI IH SVE BEZ MILOSTI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter