0
ATP

KEVIN ANDERSON: ‘Ne razumem Novaka Đokovića i PTPA’

Objavljeno: 02.10.20 u 15:18

Još jedan igrač koji je stao na ‘suprotnu stranu’ od Novaka.

Kevin Anderson se ne slaže sa stavovima koje zastupa najbolji teniser na planeti. Južnoafrikanac je trenutno potpredsednik Saveta igrača. On ne želi da se priključi PTPA organizaciji.

-Iskreno ne razumem, koja je njihova dugoročna strategija. Mnogo je pitanja na koje nema odgovora. Teniseri imaju mnogo obaveza, biće veliki izazov da izdvajate mnogo vremena za aktivnosti van terena. Nadam se da ćemo kako vreme odmiče bolje razumeti tačne ciljeve PTPA. Iskreno i ne znam kako će braniti interese tenisera ako nisu u sistemu Tura. Sada imamo Savet, koji zastupa igrače – rekao je iskusni teniser.

On ne vidi način za funkcionisanje tih ideja.

-Ne vidim način da Savet igrača deluje zajedno sa PTPA. I ja mislim da mnoge stvari treba da se poprave. Mislim da novi menadžment ATP tura ima odlične ideje. Mi ćemo kroz Savet jasno reći da ih podržavamo, ali i ukazati na stvari koje trebaju da se promene – dodao je Anderson.

Osvrnuo se na to da Đoković i Vašek Pospišil još uvek zvanično nisu podneli ostavke i da su i dalje članovi Saveta igrača.

-Ne možete da sedite i Savetu i u PTPA. To je malo kontradiktorno. Prvi sam koji kaže da nije sve savršeno, ali moramo da damo šansu da se to popravi kroz institucije koje imamo – zaključio je on.

 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter