0
ATP

ČUDO NA ROLAN GAROSU: Poznati teniser ispao u drugom kolu

Objavljeno: 30.09.20 u 20:48

Ovo niko nije očekivao.

Skoro četiri sata trajao je uzbudljiv meč između Keija Nišikorija i Stefana Travalja. Mlađani Italijan je odneo pobedu u 5 setova, rezultatom 6:4, 2:6, 7:6 (7), 4:6, 6:2.

Znalo da Japanac baš i nije u najboljoj formi zbog prethodne operacije lakta i preležanog Covid-a 19, ali je ipak njegovo rano ispadanje došlo kao iznenađenje. 

PROČITAJTE JOŠ: NADAL RASTURIO PROTIVNIKA: Prepustio mu samo četiri gema (VIDEO)

Na startu prvog seta inicijativu je preuzeo Travalja i uprkos tome što se Nišikori nije lako predavao, 74. igrač sveta je poveo.

Drugi set je lagao pripao Keiju i izgledalo je da će meč dobiti drugačiji tok.

Treći set je bio ubedljivo najneizvesniji i najinteresantniji za gledanje. Igrali su gotovo ujednačeno, uz po brejk sa obe strane i dodatni gem je bio odlučujući. Nišikori je imao tri set lopte, ali ih nije iskoristio, te je Travalja povratio prednost.

Tokom četvrtog seta Japanac je pokazao smeliju igru i uz jedan oduzet servis protivniku, ponovo se vratio u igru.

U petom setu Italijan nastavlja sa dobrim igrom i pravi čak dva brejka. Nišikori je uspeo da povrati jedan, ali ubrzo zatim je ipak izgubio meč.

Pobednik iz ovog duela, Stefano Travalja, će se u trećem kolu susresti sa velikim favoritom, Rafaelom Nadalom, kome je put ka finalu sve otvoreniji.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter