0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

ĐOKOVIĆ MOŽE DA ODAHNE: Promenjeno pravilo na Rolan Garosu!

Objavljeno: 28.09.20 u 11:20

Prašina se podigla oko diskvalifikacije Damira Džumhura i Fernanda Verdaska sa Rolan Garosa zbog pozitivnog testa na Covid-19, pa je došlo do promene pravila.

Organizatori su odlučili da promene ‘korona-protokol’ i da iz tog pravila isključe one igrače koji su već imali korona virus.

Naime, oni teniseri koji su preležali ovaj virus i dostave dokaz da su imali ili i dalje imaju antitela, neće moći da budu izbačeni sa turnira.

To znači da Novak Đoković ne bi mogao da bude izbačen, kao ni Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Benoa Per i drugi igrači koji su bili pozitivni.

Ovo svakako predstavlja olakšanje, jer svako testiranje iz dana u dan sigurno stvara stres i neizvesnost da li će doći do scenarija kroz koji su prošli Džumhur ili Verdasko.

Đokoviću će sada biti lakše i moći će na miru može da se pripremi za duel prvog kola protiv švedskog tenisera Mikaela Imera.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NO1E 😎💪 #Djokovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter