0
ATP

VERDASKO KIPTI OD BESA NAKON DISKVALIFIKACIJE SA ROLAN GAROSA: Želim da izrazim razočaranje, frustraciju i bes prema organizatorima turnira!

Objavljeno: 26.09.20 u 15:48

Španski teniser Fernando Verdasko neće učestvovati na predstojećem turniru u Parizu.

Verdasko je diskvalifikovan sa Rolan Garosa jer je imao pozitivan test na virus korona, iako on misli da je rezultat drugačiji.

PROČITAJTE JOŠ: ON IH DOBRO POZANJE: Čukin defanzivac pred utakmicu sa bivšim klubom – ‘uglavnom su defanzivno orijentisani, jako su čvrsti, disciplinovani’

On smatra da je test lažno pozitivan, s obzirom da je imao koronavirus u avgustu i da se više puta testirao na Covid-19.

– Neću moći da se takmičim na Rolan Garosu ove godine. Veoma mi je žao zbog toga i apsolutno sam frustriran. Želim da izrazim razočaranje, frustraciju i bes prema organizatorima Rolan Garosa, koji su mi oduzeli pravo da se takmičim na važnom turniru iako mi nisu pružili priliku da ponovim test i rezultat koji sam dobio i za koji sam ubeđen da je pogrešan – napisao je Verdasko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter