0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

NADAL PROGOVORIO O NOVAKOVOJ DISKVALIFIKACIJI: Ovo od Španca niko nije očekivao!

Objavljeno: 14.09.20 u 18:20

Rafael Nadal do sada nije komentarisao diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa US opena, a Španac je to prvi put učinio danas.

Uoči starta na Mastersu u Rimu, Nadal je održao konferenciju na kojoj je bio upitan da oceni situaciju u kojoj je Đoković pogodio linijskog sudiju lopticom i bio izbačen.

Svetski broj dva je izrazio saosećanje sa svojim velikim rivalom i poručio da, jednostavno, Đoković nije imao sreće.

Imao je puno pehova, zaista mi ga je žao. Nije imao sreće. Imao je sjajnu priliku na tom Grend slemu. Ne bi trebalo raditi takve stvari, ali nesrećne stvari se dešavaju – izjavio je Nadal.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJAN POČETAK MASTERSA U RIMU: Krajinović izbacio 20. igrača sveta! (VIDEO)

Španac se sprema za nastup na Mastersu u Rimu. U prvom kolu je slobodan, a u drugom će mu protivnik biti sunarodnik Pablo Karenjo-Busta.

Sada se osećam veoma dobro, ali sam malo ‘ispod normale’ jer se dugo nisam takmičio. Karenjo-Busta dolazi posle igranja polufinala US opena. Biće težak, ali ujedno i dobar test da vidim kako se zaista osećam na terenu – rekao je Nadal.

To će biti prvi turnir na kom će nastupati posle sedam meseci pauze.

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter