0
ATP

Twitter screenshot

LASLO ĐERE JURIŠA KA TROFEJU: Srpski teniser porazio 13. igrača sveta i plasirao se u polufinale Kicbila!

Objavljeno: 11.09.20 u 16:15

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale ATP turira u Kicbilu, pošto je pobedio Argentinca Dijega Svarcmana 7:6 (7-2), 6:3.

Đere, 81. teniser sveta, posle velike borbe u prvom delu igre, gde su viđena po dva brejka na obe strane, naš igrač je bio bolji u tajbrejku i došao do prednosti.

PROČITAJTE JOŠ: JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U ABA LIGI ISTUPIO IZ TAKMIČENJA: Zamena spremna,evo ko će igrati ABA ligu naredne sezone

U drugom setu Đere je rutinski odradio posao protiv trenutno 13. igrača sveta. Za nešto manje od dva sata obezbedio je duel u kom će se boriti za finale, a rival će mu biti Nemac Janik Hanfman.

Turnir u Kicbilu igra se na šljaci i za nagradni fond od 542.695 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Žena koja je bila linijski sudija pala je kao da je snajper pogodio, iako je to bila blago upućena loptica. Uhvatila se potom za grlo i ponašala se kao da hvata vazduh. Međutim, na snimcima se vidi da nije pogođena u grlo, već u glavu, i da nije bilo razloga za toliku dramatizaciju situacije. Svakako je njen teatralni nastup doprineo da organizatori lakše donesu odluku o suspenziji Đokovića. Novakovi navijači su kivni na ženu koja je tako „pomogla“ Novaku da ne uđe u borbu za svoj 18. Grend slem trofej. „Glumi za Oskara“, „neverovatna nameštaljka“, „odlična gluma“, „neverovatno ponašanje sudije“, samo su neke od poruka Novakovih pristalica na društvenim mrežama. #Djokovic #NovakDjokovic #USOpen

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter