1
ATP

VELIKI SKANDAL, NJUJORK TAJMS POKUŠAVA DA PONIZI ĐOKOVIĆA: Novak nije u top 10, u 20 možda

Objavljeno: 10.09.20 u 19:00

Novinar Njujork Tajmsa napravio sramotnu listu!

Listu od 10 najzanimljivijih igrača za gledanje napravio je Kristofer Kleri.

Još 1990. godine je Kleri u ovom poslu, a po njegovom mišljenju Rodžer Federer je najzanimljiviji igrač. Za Novaka nije imalo mesta u prvih 10, a kako je naglasio možda bi ga svrstao u 20 zbog elastičnosti.

Nakon Rodžera Federera sledi  Denis Šapovalov na drugom mestu, Rafael Nadal na trećem, pa onda Nik Kirjos, Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Korentan Mute, Gael Monfis, Danil Medvedev i Fabio Fonjini. Na 11. poziciju stavio je Vavrinku. 

PROČITAJTE JOŠ:MILOJEVIĆ ODVEO TIM U LIGU ŠAMPIONA: Igračima je citirao legendarnog Glogovca

Deluje da je ovo samo još jedna u nizu  od mnogih provokacija koje stižu na ‘račun’ najboljeg tenisera na planeti, a po mnogima i najboljeg igrača ikada u ovom sportu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

  1. ima pravo svako da kaze ko mu je aktraktivan ko nije…drugo je da li je to objektivno i da li se ti slazes sa time…nije lista najvecih nego po svidjanju po „atraktivnosti“ mogo je bobu kako jede sendvice da stavi tu ako je hteo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter