1
ATP

POZNATI RUSKI TRENER SE OGLASIO: ‘Žena koja voli da se na nju obrati pažnja, sve je to komedija’

Objavljeno: 07.09.20 u 19:50

Boris Sobkin se oglasio zbog Novakove diskvalifikacije i rekao da poznaje ženu koju je Nole slučajno pogodio.

Evo šta je Sobkin rekao za medije nakon meča između Đokovića i Pabla Karenja-Buste.

Na nesreću Đokovića, ova banalna situacija, jasno je navedena u pravilima. Sudija nije imao drugu mogućnost. Druga stvar je što poznajem tu ženu koju je udarila loptica. Ona je priredila predstavu, ništa tako dramatično nije se dogodilo. Znate, ona je ona vrsta žene koja želi da se pokaže. Nije stvar ni u simulaciji… Postoje ljudi koji žele da se na njih obratiti pažnja. Grčila se, savijala – sve je to komedija – izjavio je trener iz Rusije. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE VEĆ POSTALO SKANDALOZNO: Četvrta kazna za Novaka od sinoć

Zatim je rekao i da se pravila moraju poštovati.

-Da nisu doneli odluku o diskvalifikaciji Đokovića, tada bi počeli razgovori: ‘Zašto je jednima dozvoljeno, a drugima nije?’ Ispalo bi da nisu svi jednaki pred zakonom. Podigla bi se stravična buka, što bi dovelo do kraja karijere tih sudija- dodao je Sobkin

FOTO: YouTube screenshot

0
0

1 Komentara

  1. Novak bi trebalo dve sezone da ne igra na turnire u Americi. Pa on svojim igrama donosi novac od sponzora i publike na tim turnirima. Dokle ćemo trpeti poniženja od tih nadobudnih amera?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter