3
ATP

TOTALNI ŠOK U NJUJORKU: Đoković diskvalifikovan sa turnira jer je lopticom slučajno pogodio pomoćnog sudiju (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.20 u 22:30

Đoković izbačen sa turnira!

Šokantna vest stiže iz Njujorka!

Novak je pre nešto više od sat vremena počeo svoj meč protiv Španca Pabla  Karenja-Buste, ali je meč prekinut pri rezultatu 6-5 za tenisera iz Španije. Novak je nakon izgubljenog servis gema bacio lopticu kao pomoćnici glavnog arbitra.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNO ‘BLEDO’ POLUVREME: Orlovi bez gola, nerešeno na pauzi

Nije delovalo da je ona toliko jaka i vidi se da Novak nije imao nameru da ali je žena pala na beton i izgledalo je kao da je ostala bez daha. Novak je odmah prišao da pomogne, ali su je izveli sa terena.

Đoković je pokušavao da objasni da je do ovoga došlo slučajno, ali organizatori su rešili da primene i najstrožija pravila i izbace najboljeg tenisera sveta sa turnira.

Novakova eliminacija znači da ćemo imati novog grend slem šampiona, pošto su svi koji su do sada imali tu čast eliminisani sa turnira.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ĐOKOVIĆ DISKVALIFIKOVAN! Novak pogodio linijskog sudiju lopticom, organizatori ga IZBACILI sa US OPENA! #Djokovic #USOpen

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана 6. Сеп 2020. у 1:26 PDT

FOTO: TWITTER screenshot

0
0

3 Komentara

  1. Nasa teniska federacija treba stati iza Noleta i uputiti nikad ostriji protest USTA-i! Svi su jedva docekali da ga uniste! Svi, to je ocigledno.
    Novak ce sigurno ovo pretvoriti u svoj najveci,karijerni, motiv da nastavi dalje i najjace! Ogromna je ovo steta za njega, ali znajuci nasu legendu, on ce tek sada biti tigar na teniskom terenu. Tek sada ce sve da ih mete na terenu redom. On treba ozbiljno da razmisli kako ce nastupiti na ovom turniru sledece godine! Ja bih odbio da rec progovorim sa bilo kim na tom turniru, pa ni ti bih im davao izjave nakon meceva! Hoce govnari rat, imace ga! A igrao bih meceve svoje karijere!

    0
    0
    Odgovori
  2. Eh Novace moras da razmisljas o ovim stvarima, pametan si momak i znas da cekaju bilo sta da te diskvalifikuju…imao si priliku da pridjes i preteknes nadala i federera, nisi vise mlad i svaki gren slem ce ti biti uzasno tesko da osvojis pored ovih mladjih snaga…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter