0
ATP

FOTO: Twitter/printscreen

NOVAK KRATAK POSLE MARATONA: ‘Pobeda je pobeda’

Objavljeno: 29.08.20 u 09:59

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prokomentarisao je polufinalni meč Sinsinati Mastersa koji je igrao sa Robertom Bautistom Agutom.

Najbolji igrač na svetu je slavio posle velike drame i preokreta sa 2:1 u setovima, a nakon duela je priznao da je meč bio veoma čudan.

– Čudan meč. Ne znam kako sam pobedio. On je bio bolji igrač. Nisam se osećao dobro na terenu, bilo koji aspekat igre ili mog tela. Ali sam pregurao nekako – rekao je Đoković i dodao:

Važan je balans između strpljivosti i kontrole agresivnosti. Kada imate šansu morate da iskoristite. Morate da se krećete dobro, napred nazad, levo desno, morate da imate mnogo varijacija u igri.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ JAČI OD POVREDE I AGUTA: Novak posle preokreta i maratona savladao Španca i došao do finala Sinsinatija!

O narednom rivalu – Milošu Raoniću.

Igrao je strašan tenis, ima samopouzdanje i nadam se da će biti dobro finale – dodao je on.

Prema protokolu, Đoković je i na srpskom prokomentarisao meč sa Agutom, ali ovoga puta sa rekordno malim brojem reči – svega tri.

Pobeda je pobeda kratak je bio Novak.

 

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter