2
ATP

FOTO: usopen.org

BOLESNI ZAHTEVI – NOVAK MORA DA POTPIŠE JEZIVI DOKUMENT UKOLIKO ŽELI DA IGRA GREND SLEM: ‘Prihvatam odgovornost za svaki rizik, u slučaju da umrem, US Open nije odgovoran’

Objavljeno: 10.08.20 u 22:48

Neviđeni zahtevi teniskog saveza Amerike.

Kako bi se zaštitio, teniski savez Amerike preuzeo je sve potrebne mere pred početak US Opena.

US Open bi trebalo da počne 31. avgusta. Na internetu je ‘procureo’ dokument koji moraju da potpišu svi teniseri ukoliko žele da igraju na otvorenom prvenstvu Amerike.

– Potpuno sam svestan rizika ulaska u Nacionalni trening centar i kompleks Bili Džin King nacionalnog centra (itd.) tokom kovid-19 pandemije. Shvatam da postoji rizik zbog ulaska u kompleks i toga što sam okružen drugim ljudima tokom kovid-19 pandemije. Rizik uključuje, ali nije limitiran na, dobijanje kovida-19, respiratornih problema, smrt, širenje kovida-19 članovima porodice ili ukućanima, kao i bilo kome drugom koji može da se suoči sa pomenutim problemima. Prihvatam odgovornost za svaki rizik koji uključuje povredu, ozbiljno oboljenje i smrt koji mogu da se dese meni ili drugima koji budu u kontaktu sa mnom, a rezultat su mog boravka u kompleksu i nastali su zbog nemarnosti Nacionalnog trening centra ili bilo kog drugog razloga. Sa punim razumevanjem shvatam da je ovo odricanje odgovornosti i saglasan sam sa tim da važi zauvek. Ova forma odricanja je obavezujuća za: mene, članove moje porodice i supružnika ukoliko budem živ, to jest moje naslednike i lične zastupnike ukoliko budem mrtav – navodi se u ‘procurelom’ formularu.

Ubrzo nakon što je ova informacija ‘procurela’ u javnost, oglasili su se pojedini teniseri i naveli da svake godine potpisuju neku vrstu ovakvog dokumenta.

FOTO: usopen.org

0
0

2 Komentara

  1. Trebao je lepo da ih posalje u p.m…i da zavrsi karijeru i odje.. sataniste…sta ima on kao najbolji i najkompletniji teniser svih vremena bilo kome od tih moralnih kreatura da se dokazuje po broju titula…

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je on stavio, da takav ugovor potpisu igraci na Adria turu, bio bi lincovan od strane Amerike i od ostalih igraca.Ali posto smo mi narod 17og reda, moze da nas j**e ko hoce. Samo da bi sprali ljagu sa svog imena, ameri po**rani… amerika zemlja cuda, zemlja mogucnosti, zemlja buducnosti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter