0
ATP

JOŠ JEDAN UDARAC ZA US OPEN: Ovogodišnji turnir slabiji za još jednog igrača!

Objavljeno: 08.08.20 u 22:25

Švajcarski teniser Stan Vavrinka neće ići na US Open zbog loše zdravstvene situacije u Njujorku.

Vavrinka je još jedno od velikih teniskih imena koja odustaju od turnira na Flašing Medouzu zbog pandemije korona virusa, turnira koji je već pogođen izostancima Federera i Nadala. Švajcarski teniser saopštio je da neće učestovati na ovogodišnjem US Openu, koji je na programu od 31. avgusta do 13. septembra.

– Ne želim da idem u Ameriku u ovim uslovima, postoji ozbiljna zdravstvena situacija posebno u Njujorku. A i niz turnira koji sledi posle US Opena će biti težak. Naposletku, postoje i pitanja u vezi sa karantinom, odnosno neizvesnosti i još je mnogo sumnji otvoreno u vezi sa održavanjem US Opena – istakao je Vavrinka za švajcarsku televiziju RTS.

PROČITAJTE JOŠ: FRANCUZI PIŠU: Sprema se spektakularni transfer u Humskoj – francuski gigant zainteresovan za Partizanovog ‘bisera’!

On će se stoga posvetiti sezoni na šljaci koja ide posle 13. septembra kada se US Open završava. Čelnici američkog Grend slema su vajldkarte poslali uglavnom domaćim igračima, te Endiju Mariju i Kim Klajsters.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter