0
ATP

GRIGOR DIMITROV: Vodim razne bitke u glavi, još se nisam oporavio od korone… (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.20 u 11:24

Pažnju teniske javnosti u Srbiji i regionu privukao je teniski ‘Adria Tour’, posebno se u javnosti govorilo o koronavirusu, sumnja se da je koronu u Beograd doneo bugarski teniser Grigor Dimitrov.

On se potom kod kuće u Monte Karlu izlečio, a u međuvremenu je dao i izjavu o događajima iz Beograda.

– Još uvek nisam spreman da se takmičim na vrhunskom nivou. Moje kretnje se poboljšavaju, oporavak ide ka dobrom smeru, ali nije jednostavno oporaviti se od koronavirus. Taj period dok sam bio zaražen, za mene je bio jako težak. Gotovo mesec dana sam ostao kod kuće, imao sam poteškoće s disanjem, nisam se dobro osećao, stalno sam bio umoran. Imao sam sve simptome, izgubio miris i ukus, verujte to nije bilo nimalo zabavno. Na neku ruku sam srećan što sam na terenu sada -rekao je Dimitrov

On je otkrio sa čime je imao najveći problem.

– I dalje se ne osećam spremno. Jedan dan mogu da igram satima, drugi dan se moram samo odmarati, prosto se samo ugasim. Uopšte nije važno koliko ste mentalno snažni, u tom periodu vodite razne bitke u svojoj glavi. Sami ste zatvoreni 20-ak dana u kući, a tu vam baš svašta prolazi kroz glavu. Sam sam bio preko 5000 sati. To je moja najveća poruka, ne smemo da potcenimo moć mentalnog stanja u kom se svi nalazimo. Ova stvar je ozbiljna! Ukoliko se svi pridržavaju protokola i svi budu sigurni, brže će se sve oporaviti. Morate da radite na fizičkoj spremi, ali i mentalnoj – zaključio je Dimitrov!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter