0
ATP

rbt

FILIP KRAJINOVIĆ: Spreman sam, jedva čekam turnire u Americi!

Objavljeno: 26.07.20 u 15:48

Srpski teniser smatra da je spreman da zaigra na turnirima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pobednik Šampionata Istočne Evrope u organizaciji Janka Tipsarevića, izjavio je da jedva čeka nastavak sezone u SAD.

– Odigrao sam sedam-osam mečeva, ali mislim da mi je ovo bilo sjajno iskustvo pred nastavak sezone koji će uslediti u Americi. Dobre partije koje su krunisane peharom uvek daju motiv više. Osećam se dobro i spreman sam za sve ono što nas od avgusta čeka. Dobra stvar je i što je Borna Ćorić odlučio da ostane u Beogradu, pa ću moći da treniram sa njim i da se spremam za turnire – rekao je Krajinović nakon osvajanja Jankovog turnira.

Sada slede turniri u Sjedinjenim Američkim Državama i US open.

– Iskreno, sigurno će sve biti malo čudno i jedva čekam da vidim kako će izgledati turniri u Americi. Verujem da će i nama u prvi mah biti teško da se naviknemo na sva pravila i sve uslove u kojima će se igrati turniri. Publike neće biti, pa mogu da zamislim kako će sve to da izgleda uživo, ali i preko TV-a. Psihološki će biti naporno, ali bitno je da se igra. Bolje da igramo, pa makar i u tim uslovima koje niko ne voli, nego da se ova pauza još više otegne. Na kraju krajeva moramo od nečega i da živimo – kaže Krajinović.

PROČITAJTE JOŠSVE JE JASNO: Poznato da li će Mesi karijeru nastaviti u Interu…

Srpski teniser koji je trenutno 32. na ATP listi kaže da se oseća spremnim.

– U suštini, ja sam i na Jankov turnir gledao kao na pripreme, tako da sam fizički apsolutno spreman za mečeve. Nemam problem nikakav sa tim što je pauza bila duga jer sam ja sve vreme, osim u martu i aprilu kada su sve aktivnosti bile zabranjene, trenirao i spremao se. Videćemo i ja jedva čekam da sve počne. Nakon takmičenja u Americi, nisam siguran da ću se vraćati u Srbiju, možda odem pravo u Španiju jer ću igrati i u Madridu, pa taman da se naviknem na uslove. Dobra stvar je i što u Španiji nema karantina za profesionalne sportiste. Opet kažem, tako je u ovom trenutku, ako se uslovi budu menjali i svi mi moramo da menjamo planove – rekao je Filip Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter