4
ATP

Foto: Youtube screenshot kombo

PREDRAG KON PONOVO O ĐOKOVIĆU: Ovakvoj izjavi nije se niko nadao…

Objavljeno: 19.07.20 u 23:54

Gostujući u emisiji TV Pink – Hit Tvit Predrag Kon ponovo je govorio i srpskom teniseru.

Zbog različitih stavova vezano za vakcinaciju njih dvojica nedavno su bili u centru pažnje balkanske javnosti, a sada je Kon govorio o Đokovićevom odmoru u Bosni.

PROČITAJTE JOŠ: SAVETOVAO SAM MU DA NE GOVORI O VAKCINI: Doktor Kon pojasnio poruku upućenu Đokoviću

Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se nabolje oseća – rekao je Kon.

Potom je istakao da bi voleo da se čuje sa najboljim teniserom sveta.

– Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspeha dalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako srećan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra – otkrio je Kon.

PROČITAJTE JOŠ: VOŠIN HEROJ ‘SA ULICE’: Neponovljivi Pera bombarder

Na kraju je još jednom ponovio da je Đoković osoba od velikog uticaja.

On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne – rekao je Kon.

0
0

4 Komentara

  1. A ko jos moze verovati ovom Konu? Covek kupio vakcine i hteo prisilno da vakcinise ljude za nekakav pticji grip.Sada misli da ima sansu da mu se zelja ostvari. Odgovor naroda se ocekuje

    0
    0
    Odgovori
  2. Kon klovn svako zna zašto se Đoković sa vama neće da čuje da mu nebi podmetuli drugačiju izjavu sama vaša izjava vas izdaje da Đoković persona velikog uticaja da ga nebi lažirali i ljudi koji njega obožavaju i veruju pridobili na vašu stranu ali nadam se taj film nećete gledati, sram da vas bilo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Svi vi dobro znate o čemu je on govorio. Ne protiv vakcine, nego vakcine kao vakcine u ovom momentu (kratak period da se napravi), kao i protiv ucene.
    A što se tiče uticaja, pa i vi ste imali uticaj na ovaj narod, pa ste napravili haos naglim puštanjem mera – utakmice, mature, noćni klubovi, rekreativne nastave…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter