0
Tenis

FOTO: Lacoste

NOVAK DOBIO JASNU PORUKU U ZAGREBU: Najbolji srpski teniser ponovo dobio transparent u prestonici Hrvatske (FOTO)

Objavljeno: 04.07.20 u 11:30

Gorak ukus posle skandalozne poruke iz Splita je ostao, a da to svakako nije stav većine pokazali su mladi iz Zagreba, koji su pronašli način da iskažu kako u Hrvatskoj vole i poštuju najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Skandalozan grafit na zidu jedne splitske zgrade pre nekoliko nedelja posvećen najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, zapanjio je ceo region i izazvao je brojne osuđujuće komentare, naročito iz Hrvatske.

IZUZETAN PODUHVAT ‘PIJANISTE’: Najveći portret Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, posle otkazivanja Adrija tura u Zadru zbog zaraze nekoliko učesnika, među kojima je bio i Novak, virusom korona, u Splitu je osvanuo grafit: „Đokoviću umri! Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita dabogda krepa“.

Iako su gradske vlati brzo reagovale i prekrečile užasnu poruku, gorak ukus je ostao, a da to svakako nije stav većine pokazali su mladi iz Zagreba, koji su pronašli način da iskažu kako u Hrvatskoj vole i poštuju srpskog asa.

Imamo pravo disati. Stop korona teroru, podrška Novaku Đokoviću iz Hrvatske – napisano je na belom platnu uz jedno srce.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećan Vidovdan braćo i sestre! ❤️ #Vidovdan #Djokovic #Srbija

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter