in , ,

DOKTOR NESTOROVIĆ BRANI NOVAKA: Niko nije umro na njegovom turniru, ovi što ga napadaju su za psihijatriju!

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na TV Prva, gde je branio Novaka Đokovića od napada, nakon organizacije ‘Adria tura’.

Poznato je da Đoković i Nestorović imaju sjajan odnos, pa je poznatom lekaru posebno teško pala hajka sa kojom se Novak suočio.

IZUZETAN PODUHVAT ‘PIJANISTE’: Najveći portret Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena (FOTO) (VIDEO)

– On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin – rekao je Nestorović, a potom dodao:

– Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao.

Podsetimo, Dino Rađa je na njemu svojstven način nedavno branio Đokovića, koji je i sam bio zaražen korona virusom, ali se od njega brzo oporavio i sam Novak i njegova supruga Jelena.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SADA JE JASNIJE: Savo Milošević otkrio gde je Umar Sadik i zašto napadač nije na okupu sa ekipom Partizana!

RADOVAN ĆURČIĆ: Partizan je veliki klub, mora stalno da ide na titulu, ubeđen sam da do nje može da dođe!