0
Tenis

DOKTOR NESTOROVIĆ BRANI NOVAKA: Niko nije umro na njegovom turniru, ovi što ga napadaju su za psihijatriju!

Objavljeno: 04.07.20 u 13:43

Pulmolog dr Branimir Nestorović gostovao je na TV Prva, gde je branio Novaka Đokovića od napada, nakon organizacije ‘Adria tura’.

Poznato je da Đoković i Nestorović imaju sjajan odnos, pa je poznatom lekaru posebno teško pala hajka sa kojom se Novak suočio.

IZUZETAN PODUHVAT ‘PIJANISTE’: Najveći portret Novaka Đokovića i prvi crtež na šljaci teniskog terena (FOTO) (VIDEO)

– On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin – rekao je Nestorović, a potom dodao:

– Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao.

Podsetimo, Dino Rađa je na njemu svojstven način nedavno branio Đokovića, koji je i sam bio zaražen korona virusom, ali se od njega brzo oporavio i sam Novak i njegova supruga Jelena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter