1
Tenis

O OVOJ PREPISCI PRIČA CELA SRBIJA: Ljajić se javio porukom Novaku Đokoviću, pogledajte šta mu je Novak odgovorio! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.20 u 10:06

Novak Ðokovic je odlučio da pomogne Novom Pazaru, gradu koji trenutno ima velikih problema zbog koronavirusa, on je donirao pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Bivši fudbaler Partizana, a sada Bešiktaša, Adem Ljajic nije krio zadovoljstvo povodom vesti da je Novak Đokovic donirao pet miliona dinara zdravstvenom sistemu Novog Pazara za borbu protiv korona virusa.

Na Internetu se pojavila WhatsApp prepiska između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta.

– Brate moj, hteo sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim – napisao je fudbaler.

ZVANIČNO!: Bajern doveo veliko pojačanje!

– Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji – odgovorio je Novak Ðokovic.

FOTO: SCREENSHOT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter