5
ATP

FOTO: Fondacija "Novak Đoković"/Jelena Ivanović

REGIONALNI NEPRIJATELJ BROJ 1: Mediji kritikuju Novaka – Đoković preuzeo titulu najneodgovornijeg sportiste

Objavljeno: 22.06.20 u 20:40

Velika pažnja, ali i gnev svetske javnosti usmereni su ka srpskom teniseru, mnogi ga smatraju neodgovornim, ali i direktnim krivcem za širenje korone među teniserima.

Posebno se ovom temom bave mediji iz regiona, gde je ovih dana održan ‘Adria Tour’ sa nekim od najvećih imena Dominikom Timom, Aleksandrom Zverevim, Grigorom Dimitrovim i drugima uveseljavao je navijače, ali bez preterane brige o distanciranju i upravljanju po merama Vlade Republike Srbije.

Portal ‘SportSport.ba navodi da je Novak Đoković preuzeo titulu najneodgovornijeg sportiste na planeti, ali i da je pokazao zbog čega teniseri treba da se drže reketa.

– Teniski as oduševljavao nas je svojim igrama. Redak je sportista koji je tokom karijere pokazao toliku mentalnu snagu, kontantnu, uvek u vrhu, uvek motivisan, uvek spreman. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih, ali na teniskim terenima – navodi portal.

OTKAZANO FINALE TURNIRA U ZADRU: Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19, testiran i Đoković

Ističu da je Đoković od trenutka kada je počeo da se bavi temama koje prevazilaze teniski teren pokazao da nema kapacitet da odgovori izazovima.

Bez takmičarskog osnova, bez bilo kakvih mera zaštite, uz pesmu, ples, feštu, zagrljaje, poneko pivo ili bocu dobrog vina i ljubljenje, odlučio je teniski velemajstor obići region i, pokazaće se, razneti koronavirus po jadranskoj regiji. Mudro nema šta – navodi portal.

Ništa blaži nije bio ni portal ‘Index.hr’ koji je žustro udario po Novaku u tekstu sa naslovom ‘Zaboravili smo Italiju. Ugrozili smo živote ljudi jer se nekome udarala loptica’.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novak Djoković,Miloš Biković,Dominik Tim,Zverev i društvo sinoć su napravili šou u @lafayette.belgrade 💪🎉🎊 #Djokovic #Bikovic #Beograd #Srbija #Zverev #Thiiem #Ivanisevic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Konačan broj zaraženih još uvek nije poznat, ali raste. Broj onih koji će potencijalno izgubiti život zbog toga što se Đokoviću i ostalima udaralo lopticu dok je nitko u Europi ne udara nikad neće ni biti poznat. Ako bude žrtava, neće biti moguće odrediti na koji način su se zarazile, barem ne sve. U međuvremenu se saznalo da je prvi deo ‘Adria Tour’-a odigran u Beogradu imao slične posledice jer se vesela ekipa tenisera lepo zabavljala u noćnom klubu. Isto se dogodilo i u Zadru, naravno, ako je uopšte potrebno naglašavati, bez pridržavanja mera – navodi ‘Indeks

FOTO: Novak Đoković fondacija / Screenshot

0
0

5 Komentara

  1. Toliko o velikoj i silnoj ljubavi Hrvata prema Noletune znam sto se iznenadjujeteza mene nista novo.Jedino se on trebao iznenaditi i neke stvari konacno shvatiti

    0
    0
    Odgovori
  2. u srbiji vam nije bilo nista ali cim ste poceli da koketirate sa ustasama dobili ste po nosu…sada ce novak da pasta i placa dugo ovu ljubav sa ustasijama

    0
    0
    Odgovori
  3. Zalosno je da se o Novaku ovako komentarise na nasim medijima. On nam svoju ljubav nesebicno daje I kada je najkriticnije je tu da podrzi I pomogne. Kakvi smo mi to ljudi? Ustanimo SVI zajedno I podrzimo Novaka. Neznalicama je krivo sto Novak ima znanja o kome oni zbog svoje ogranicenosti I lenjosti mogu samo da mu zavide. Sve se moze dokazati. Posaljite svoje testove u Nemacku Dr. Stefan Lanka I problem resen. Tako da znate da ima jos naucnika koji se neboje ici na duel sa „takozvanim strucnjacima“. Nole idemooo ! Bog je sa nama.
    WWG1WGA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter