1
Tenis

FOTO: Screenshot

NOVAK UPOZNAO MAJKU DRAŽENA PETROVIĆA: Emotivan susret pred početak ‘Adria tura’ u Zadru (FOTO)

Objavljeno: 19.06.20 u 19:59

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao što se i najavljivalo, upoznao je danas u Zadru Biserku Petrović, majku tragično nastradalog košarkaša Dražena Petrovića.

Novak je na poklon dobio Draženov dres sa brojem tri iz vremena kada je igrao za Netse, a on je uzvratio teniskim reketom.

– Jako emotivan trenutak, dirnut sam što ste došli, hvala što ste mi iskazali poštovanje i čast. Ovo ću držati na posebnom mestu u svom domu, nadam se da će i reket poslužiti. Dražen je ikona sporta u regionu, čovek koji je obeležio ne samo košarku, nego i sport uopšte. Svi su mu se divili, cela Amerika, svi koji prate košarku i sport – rekao je Đoković.

 

FOTO: Mario Ćužić/HTS

On je dodao da je imao priliku da pogleda nekoliko intervjua Draženove majke, kao i brata Aleksandra.

– Najveći utisak na mene je ostavio dokumentarac ‘Jednom braća’, tu sam još bolje mogao upoznati čitavu priču i kako se sve to događalo. Čast mi je stajati tu pokraj vas. Nisam nikad mogao biti s Draženom, ali osećam njegovu prisutnost s vama ovde. Hvala vam puno što ste došli zahvalio je Đoković gospođi Petrović, koja je izrazila želju da ga upozna i koja je više puta izjavila da je Novak, kao veliki šampion, podseća na Dražena.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter