in , ,

NOVAK UPOZNAO MAJKU DRAŽENA PETROVIĆA: Emotivan susret pred početak ‘Adria tura’ u Zadru (FOTO)

FOTO: Screenshot

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao što se i najavljivalo, upoznao je danas u Zadru Biserku Petrović, majku tragično nastradalog košarkaša Dražena Petrovića.

Novak je na poklon dobio Draženov dres sa brojem tri iz vremena kada je igrao za Netse, a on je uzvratio teniskim reketom.

– Jako emotivan trenutak, dirnut sam što ste došli, hvala što ste mi iskazali poštovanje i čast. Ovo ću držati na posebnom mestu u svom domu, nadam se da će i reket poslužiti. Dražen je ikona sporta u regionu, čovek koji je obeležio ne samo košarku, nego i sport uopšte. Svi su mu se divili, cela Amerika, svi koji prate košarku i sport – rekao je Đoković.

 

FOTO: Mario Ćužić/HTS

On je dodao da je imao priliku da pogleda nekoliko intervjua Draženove majke, kao i brata Aleksandra.

– Najveći utisak na mene je ostavio dokumentarac ‘Jednom braća’, tu sam još bolje mogao upoznati čitavu priču i kako se sve to događalo. Čast mi je stajati tu pokraj vas. Nisam nikad mogao biti s Draženom, ali osećam njegovu prisutnost s vama ovde. Hvala vam puno što ste došli zahvalio je Đoković gospođi Petrović, koja je izrazila želju da ga upozna i koja je više puta izjavila da je Novak, kao veliki šampion, podseća na Dražena.

 

 

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PROSLAVA JUBILEJA: Zvezdan Terzić šestu godišnjicu u Crvenoj zvezdi obeležava u odabranom društvu (FOTO)

KORONA ‘NAPALA’ VATERPOLISTE: Zbog virusa Covid-19 ‘Delfini’ obustavili sve aktivnosti