0
ATP

FOTO: ATP TOUR

ĐOKOVIĆ ODRADIO TRENING NA PLAŽI: Novak koristi svaku priliku za vežbanje, svetska legenda mu rekla – ‘Najbolji si’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.20 u 22:00

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, priprema se za nastavak ‘Adria tura’ koji će se narednog vikenda održati u Zadru.

Srpski teniser na zvaničnim profilima na društvenim mrežama okačio je video kako na plaži trenira za nadolazeće izazove.

Novak koristi ‘majku prirodu’ kao teretanu, a detalj koji je upao u oči na Instagramu je komentar najboljeg kvoterbeka u istoriji NFL – Toma Brejdija, koji je kratko i jasno napisao ‘najbolji’.

Đoković se nalazi na turneji po Balkanu i posle Beogradu, gde je titulu osvojio Dominik Tim, čeka ga ‘popravni’ u Zadru gde će pokušati da pobedi u konkurenciji Ćorića, Čilića, Zvereva

Posle Zadra još se ne zna da li će se igrati negde u trećoj nedelji, dok je četvrta rezervisana za Banjaluku i Sarajevo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother Nature’s gym 👌🏼🌊 #Zadar

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter