0
ATP

FEŠTA POSLE FUDBALSKOG MEČA: Novak Đoković u odličnom raspoloženju zapevao čuvenu pesmu (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.20 u 21:31

Boravak u Beogradu povodom ‘Adria tura’, najbolji teniser sveta Novak Đoković je iskoristio da organizuje i zanimljiv fudbalski meč, koji je bio uvertira za teniski spektakl koji nas ovog vikenda očekuje.

Na terenima FK GSP Polet Dorćol podno Nebojša kule okupile su se poznate ličnosti i zaigrale fudbal u sklopu umetničke reprezentacije i teniski tim koji je predvodio najbolji teniser sveta.

Pobedu su odneli teniseri, koji su slavili rezultatom 3:2. Ipak ono što je možda obeležilo, jeste sjajno raspoloženje svih aktera nakon duela.

Vidi se da je Novak lepo raspoložen uoči starta ‘Adria Toura’, a to se moglo zapaziti i po završetku utakmice, kada je Đoković sa prijateljima zapevao čuveni letnji hit ‘Nigora’ i Vlada Georgijeva ‘Tropski bar’.

Primetno je da su upravo Igor Lazić ‘Nigor’ (u dresu Partizana) i Novak bili najveseliji, mada ni ostali nisu zaostajali u dobrom raspoloženju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa kaže! 💪❤️ #Djokovic #Niggor #TropskiBar #AdriaTour #Beograd #Srbija

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter