0
Tenis

SPEKTAKL U NAJAVI: Jelena Janković se vraća na teren posle tri godine, i to u miks dublu sa Novakom Đokovićem!

Objavljeno: 05.06.20 u 11:50

Prvi put posle skoro tri godine pauze nekadašnja svetska teniserka broj jedan Jelena Janković ponovo će izaći na teren i obradovati sve ljubitelje sporta, i to u egzibicionom dublu na ‘Adria Tour’ događaju.

Popularna Džej-Džej biće deo humanitarnog turnira koji organizuje Novak Đoković, i to na centralnom stadionu, u petak, 12. juna, u popodnevnim satima.

Jelena i Novak će zajedno naći na terenu, uz Olgu Danilović, našu najbolju mladu teniserku, Nenada Zimonjića, jednog od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, ali društvo će im praviti brojni drugi gosti iznenađenja. Biće to pravi spektakl po ukusu publike, kako one koji će da obezbedi mesto na tribinama, tako i za sve pored malih ekrana.

Prethodno će gledaoci moći da uživaju i u ženskom finalu TSS Tour-a, koji prethodi ‘Adria Tour’, nakon čega sledi muško finale, odakle pobednik dobija mesto na turniru za vikend uz Đokovića, Tima, Zvereva, Dimitrova i ostale.

– Drago mi je što ću se na Novakov poziv pridružiti ovog divnom teniskom događaju kakav je naš Beograd zaslužio. Reč je o sjajnoj Novakovoj ideji koju je sproveo u delo na radost teniske publike. Što se tiče našeg dubla, egzibicionog meča koji ćemo odigrati 12. juna, mislim da će publika uživati! Zaista jedva čekam da zaigramo zajedno, biće to spektakl. Srećna sam što igramo pred domaćom publikom u našem Beogradu. Ja sam poslednji put na teren izašla septembra 2017. Vidimo se uskoro! – rekla je Jankovićeva.

Prvi reket ATP liste Novak Đoković zadovoljan je Jeleninim dolaskom, ali i celokupnom organizacijom ‘Adria Tour’, što je događaj o kojem priča ceo sportski svet.

– Mogu sa velikim zadovoljstvom da najavim dolazak Jelene Janković, koja se na ovaj način vraća tenisu posle dugo vremena. Jako mi je drago što ću je videti na ‘Adria Tour’ i što ćemo da zajedno budemo deo turnira. Ceremonija otvaranja je u petak, tada ćemo da odigramo miks dubl, najverovatnije u 16h. Jelena i ja bismo bili sa jedne strane mreže, a prekoputa Nenad i Olga. Potom sledi muzički program, i druge zanimljivosti koje spremamo. Biće mnogo zabave, lepe i prijatne atmosfere, tako da pozivam sve da dođu i tog prvog dana, koji će biti izuzetan – kaže Đoković.

Drugi kontigent od 1.000 ulaznica se pušta danas u podne, na prodajnim mestima Ticket Vision i putek sajta Tickets.rs.

– Bio sam presrećan kada sam video da se prvi set od 1.000 karata prodao za svega sedam minuta, i što vlada tolika potražnja za ulaznicama. Zbog svega toga ozbiljno razmatramo da li možemo da dodamo još dve ili tri hiljade mesta na stadionu, kako bismo pružili mogućnost da još ljudi bude u prilici da dođe na stadion. Sa druge strane, imaćemo i turnirsko selo u TC Novak, za sve koji ne budu nabavili karte moći će da uđu u kompleks besplatno, da uživaju u muzičkom programu, gledaju mečeve preko video bima i da osete deo atmosfere – kaže najbolji teniser planete.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter