in , , ,

POTPREDSEDNIK FIFA: Đoković neće da se vakciniše? Slobodno može da se vrati kući!

Novak Novak Đoković

Izjava Novaka Đokovića da ne zna da li će se vakcinisati protiv korona virusa kada se vakcina bude izmislila i dalje podiže prašinu.

Ničim izazvan danas se tom temom bavio potpredsednik FIFA – Viktor Montaljani. On je prokomentarisao izajvu Novaka Đokovića oko vakcine za COVID-19.


– Novak je bio protiv vakcinacije? Možda će imati problema zbog toga. Pretpostavimo da odemo u zemlju koja zahteva dokument koji potvrđuje da smo vakcinisani kada prelazimo granicu. Novak onda neće moći da uđe u tu državu. Neće pustiti u tu zemlju i moraće da se vrati kući. To je ozbiljan problem, ali ne bi trebalo da ga rešavaju sportski radnici ili teniseri, već političari. Moramo da čekamo da vidimo šta će oni da odluče. Mnogo za sada ima nepoznanica – rekao Montaljani.

Podestimo, Đoković je prošlog meseca govorio o tome da bi on prvi bio protiv vakcina ukoliko bi one bile obavezne za tenisere da bi mogli da nastave sa takmičenjem na ATP turu nakon pandemije korona virusa.

U stvari došlo je samo do nesporazuma, jer prvog reketa sveta nisu dobro razumeli, on je samo izjavio da se on neće vakcinisati, ako ona ne bude zvanično potvrđena.

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Ma, kakve veze ima da li su ga dobro razumeli ili ne? Svako ima pravo d aodluci sta hoce u zivotu. Za Djokovica su svi culi, a ko je ovaj? Da ste samo napisali ime, verujem da ne bi bilo njih 10 koji bi znali ko je.

  2. svaka budala nesto komentarise. vakcina nije izumljena a nece verovatno ni biti, ali ti ne sprecava ovog poluinteligenta da prodaje pamet

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘DEFENSA SENTRAL’ OTKRIVA: Zidan je razgovarao sa Jovićem, otkrio mu plan…

ALEKSANDAR ČEFERIN: Nadam se da će publika na stadione od jeseni!