0
Tenis

SRPKINJA PROTIV NOLETOVE INICIJATIVE- KRUNIĆ: Treba da budu ista pravila za sve!

Objavljeno: 18.05.20 u 21:55

Srpka teniserka Aleksandra Krunić protivi se ideji Novaka Đokovića o prikupljanju pomoći za slabije rangirane tenisere.

Srpkinja je članica saveta igračica pri WTA, ali se ne slaže sa predlogom da se slabije rangirani igrači pomognu, istakla je da je svako odgovoran za svoju situaciju.

WTA LISTA Krunićeva se vratila među 100, veliki napredak Nine Stojanović

Ona smatra da ukoliko je igrač dugo u top 500, a ne može da priušti trenera, da je jasno da je u problemu, ali da su svi teniseri prošli kroz to, još je i dodala:

Teniserke nisu saglasne i ne žele da plaćaju 600 ili 700 ostalih teniserki. Složile su se jednoglasno i ja sam saglasna sa tim. Mislim da bi trebalo da budu ista pravila za sve, iako sam ja uvek na pravednoj strani. Ako Grend slem daje novac, onda bi novac trebalo da dobijaju teniserke koje igraju na Grend slemu. Ukoliko ne uspeš da se kvalifikuješ na najveći turnir, onda svejedno nećeš dobiti ništa. Neko ko nije u prvih 500 zaradio bi više novca nego neko ko jeste. Zaradili bi više novca nego što bi igrama za godinu dana – stav je Krunićeve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter