0
ATP

FOTO: Screenshoot

AUSTRALIJANCI BAŠ PRETERUJU: Novak neće moći da brani trofej na Australijan openu?

Objavljeno: 06.05.20 u 19:41

Iako je ovaj gren slem tek početkom 2021. godine, Australijanci razmatraju mogućnost otkazivanja takmičenja zbog pandemije korona virusa.

Tenis je i dalje pod suspenzijom i veliko je pitanje hoće li se sezona uopšte nastaviti. Korona virus zatvorio je granice i prosto je nemoguće organizovati dolazak igrača. Australijanci idu toliko daleko da razmatraju mogućnost otkazivanja Australijan open januara 2021. godine.

To je potvrdio direktor turnira u Melburnu Krejg Tili. Evo šta je on rekao:

– Pripremamo se za nekoliko scenarija. Najgori bi bio da se turnir otkaže. Trenutno najbolja opcija koju imamo je da računamo na igrače koji su spremni da dođu i prođu karantinsku proceduru u Australiji. I da na tribinama imamo samo ljude iz naše zemlje – rekao je Tili za australijske medije.

Podsetimo, ove sezone već su otkazana tri gren slem turnira Roland Garos, Vimbldon i US open. Za sada se razmatra mogućnost da se Roland Garos odigra u septembru.

Ako bi se Australijan open otkazao, to znači da srpski as Novak  Đoković ne bi mogao da brani titulu na svom omiljenom turniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter