0
ATP

SA NOVAKOM I MARIJOM NIKADA NIJE DOSADNO: Đoković i Šarapova napravili šou na društvenim mrežama (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.20 u 21:40

Penzionerka i najbolji teniser sveta, Marija Šarapova i Novak Đoković, odlični su prijatelji, ali i veoma zanimljivi sagovornici, što su potvrdili, nakon što su proveli više od jednog sata uživo pričajući na Instagramu.

Ruskinja se zbog učestale povrede ramena povukla u februaru, dok je Srbin imao sjajan start sezone ali je prekinut zbog pandemije virusa korona.

– Gledajući tvoj život i sve što si postigla na terenu i van njega, može se reći da te je to pripremilo za život posle tenisa – upitao je Novak Mariju.

– Bila sam motivisana da nastavim da igram, ali imam mnogo interesovanja. Interesuju me biznis, umetnost, arhitektura. Bila sam veoma tvrdoglava u vezi mog tela, htela sam da nastavim da igram. Nadala sam se da ću biti bolje. Sada mi je lakše da više ne moram da svoje telo izlažem takvom naporu. Svako jutro ustajem i dalje da vežbam, a onda se pitam zašto – odgovorila je Šarapova.

Potom je bio njen red da postavi pitanje:

Kako si ti, kako je tvoja porodica, da li kuvaš, kako provodite vreme?

– Ponekad kuvamo, moja žena više od mene. Doručak je moja specijalnost, volim da pravim sokove, smutis, avokado na tostu, paradajz. Provodimo puno vremena zajedno.

Oboje su bili veoma dobro raspoloženi, videlo se da su odlični prijatelji, da se dugo poznaju.

– Ja sam jedan od onih ljudi koji nemaju problem sa dobijanjem težine. Ja imam suprotan problem, ja gubim težinu – nasmejao se Novak na pitanje kako se hrani.

– Imamo bazen, malu teretanu, baštu. Gledao sam kako ti radiš vežbe kod kuće. Gotovo je nemoguće zamisliti dan bez ikakvog vežbanja. Ima dana kada razmišljamo šta dalje, mi ne znamo kako će se korona odraziti na naše živote.

Nole je objasnio i čime se zanima.

– Veoma sam zainteresovan za svet zdravlja. Gledam i čitam mnogo toga, pratim neke ljude za koje smatram za svoje mentore, zato mi je lakše da budem u saglasju sa mojim telom.

Šarapova je izrekla niz komplimenata na račun Đokovića.

– Na početku karijere si imao mnogo problema sa svojim telom, imao grčeve. Videti kakvu si transformaciju napravio, zaista je sjajno.

Ispričali su i nekoliko anegdota.

– Jednom sam mamurna igrala meč i pobedila Karlu Suarez Navaro – setila se Ruskinja.

– Rekla sam sebi da nikada neću to da ponovim.

I naš as je imao slično iskustvo.

– Jednom sam tokom Dejvis kupa bio mamuran od gledanja mojih saigrača – našalio se.

– Posle prve titule na Vimbldonu i osvajanja broja 1 igrao sam u dublu u Švedskoj. Nije bilo planirano da uopšte igram i ne sećam se kako sam završio na terenu. Nisam video lopticu baš najjasnije, da se tako izrazim. Nisam dobar sa alkoholom, ponekad popijem čašu vina.

Otkrio je još jedan detalj:

– Meni sada teniski teren predstavlja bojno polje ali i životnu školu. Imao sam dosta psiholoških pražnjenja i još uvek ih imam ponekad. Lomim rekete, vičem, ali sada mi je lakše da prihvatim da mi se to dešava. Preveliki je pritisak. Nisam ponosan, ali sam svestan da to ne mogu da vratim i trudim se da to iskoristim kao pozitivnu energiju.

– Koju super snagu bi voleo da imaš? – pitala ga je nekadašnja broj jedan na svetu.

– Teleportaciju, ali i da letim. Da vidim svet iz ptičje perpektive. A ti?

– Nevidiljivost, imam malo Šerloka Holmsa u sebi – objasnila je sibirska lepotica.

– Nikoga ne bih špijunirala, želim samo da me niko ne vidi. Dobro se osećam u Kalifoniji gde živim godinama mada su me pre nekoliko dana spopali paparaci – završila je Šarapova.

 

https://www.instagram.com/p/B_0O7zQn4sL/

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter