4
ATP

NOLETOV STAV O VAKCINAMA NE JENJAVA: Oglasio se i doktor Nestorović – ‘Ne dam na Novaka, on je veliki Srbin’!

Objavljeno: 30.04.20 u 12:57

Ne stišava se bura u javnosti povodom stava Novaka Đokovića o vakcinaciji povodom koronavirusa.

Dok jedni brane tenisera, drugi ga osuđuju. Podsetimo, Novak je u uključenju na Instagramu poručio da bi ‘vakcinacija trebalo da bude stvar izbora, a ne nešto što će se namećati ljudima’.

Ni više od nedelju dana od njegove izjave ne smiruju se strasti, dok ga je doktor Predrag Kona kritikovao i posavetovao ‘da ne govori o vakcinaciji’ drugi epidemiolog kog svakodnevno viđamo u javnosti Branimir Nestorović govorio je u odbranu srpskog tenisera.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doktor! 💪 #Djokovic #NovakDjokovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Nole je samo rekao da ne bi voleo da se vakciniše ako ne mora dok vakcina ne bude sasvim ispitana. To je njegov lični stav, ja ga poštujem. On je mlad i veoma zdrav, za njega korona nije rizik. Mi smo razgovarali o tome, ali mislim da je čitava diskusija nepotrebno usijana. Vakcine još nema, ne znamo kada će je biti, a ni da li će biti virusa na zimu i u kom obliku. Ne dam na Novaka, on je veliki Srbin i veliki čovek – rekao je Nestorović u intervjuu za Alo.

0
0

4 Komentara

  1. Sad je idealno da tražimo od Noleta da nam bude Predsednik, dok nema tenisa zbog Corone…. Boljeg nećete naći 100% !

    0
    0
    Odgovori
  2. Doktori nikakva promocija nije potrebna niti on to radi. Čovek je samo iskreno izneo svoje mišljenje. I ja obožavam Novaka i što god da uradi ili kaže ne mogu da ga pljujem. On je veći Srbin od mnogih koji se ovde busaju u grudi. Kad niko nije imao petlju da kaže da je iz Srbije, on je svaku pobedu poklanjao Srbiji i svom narodu. Veliki čovek, a isti takav je i dr Nestorović! Respekt!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Doktore, ne trabunjaj bez veze i goleme potrebe! To sto govoris ne zeli da cuje niko osim nas Srba i cinis mu time medvedju uslugu!
    Umesto toga bolje je da dass svoje misljenje o tom pitanju ali ne vezuci to za Novaka. Mislim da ti je nepotrebna ovakva vrsta promocije i moras vise jednom da shvatis, ili primetis, da si se ljudima dobrano smucio! Radi covece svoj posao, koji ti je!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter